Shqipëri

IPTV Albania | Ofruesi më i mirë IPTV

Kanalet IPTV Albania

Lista e plotë   Kanalet e IPTV Albania që punojnë me mag, android, ios, smart tv. BLERJE PREMIUM Kanalet e IPTV Albania Nëse jeni duke kërkuar kanale, ju mund të qëndroni me ne. Ne ofrojmë më shumë se 800 kanale përfshijnë sportin OTE me cilësi HD. Për hollësi, rreth kanalit, mund të kontrolloni listën më poshtë. Mund të përdorni çdo pajisje që dëshironi dhe ne kemi manual hap pas hapi për çdo pajisje, lehtë mund të gjesh rrugën për të konfiguruar IPTV streaming me pajisjen tënde.

Nëse keni ndonjë problem me kanalin ose konfiguroni pajisjen tuaj me shërbimin tonë në proçesin 24h mos hezitoni të na kontaktoni. Ne do t’ju ndihmojmë ta zgjidhni atë.

Lista e plotë Kanalet e IPTV Albania që punojnë me mag, android, ios, kanale smart. BLERJA PREMIUM IPTV Albania Nëse jeni duke kërkuar kanale, ju mund të qëndroni me ne. Ne ofrojmë më shumë se 800 kanale duke përfshirë sportet OTE me kualitet HD. Për detaje, rreth kanalit, mund të kontrolloni listën e mëposhtme.

Kanalet tona janë të qëndrueshme dhe kanë cilësi të mirë nëse keni nevojë për një gjyq ju mund të regjistroheni në faqen time të internetit  https://best-host.store/register/ Ne do t’ju dërgojmë një llogari gjyqi. Me këtë llogari, do të keni  24 orë për të testuar  kanalin e tërë para se të vendosni të shkoni përpara dhe të blini një abonim.

BLERË PREMIUM IPTV  ofron shumë gjëra për të bërë me instalimin e adresës M3U në Mac dhe procesi është shumë i shpejtë.

Ne mbështesim pothuajse të gjitha pajisjet dhe platformat:

PC (VLC player, TV i vetëm, XBMC, kodi etj.)
Mobile dhe Tableta (iOS dhe Android me softuer të mbështetur)
Enigma 2 / Dreambox, …
Kutitë Android TV, Smart TV dhe MAG 256/322 / …

Zgjidhni planin tuaj më të mirë

Planet e ndryshme IPTV i përshtaten çdo nevoje

3 MONTHS IPTV
€25
Epg guide | Picons
All devices are supported
Quality | FULL HD | HD | SD
Fast zapping
Only 1 Device
SUBSCRIBE
6 MONTHS IPTV
€35
Epg guide | Picons
All devices are supported
Quality | FULL HD | HD | SD
Fast zapping
Only 1 Device
SUBSCRIBE
1 YEAR IPTV
€50
Epg guide | Picons
All devices are supported
Quality | FULL HD | HD | SD
Fast zapping
Only 1 Device
SUBSCRIBE
2 YEARS IPTV
€85
Epg guide | Picons
All devices are supported
Quality | FULL HD | HD | SD
Fast zapping
Only 1 Device
SUBSCRIBE
3 YEARS IPTV
€120
Epg guide | Picons
All devices are supported
Quality | FULL HD | HD | SD
Fast zapping
Only 1 Device
SUBSCRIBE
Open chat